MAJBURIYATLARNI BUZGANLIK UCHUN JAVOBGARLIK - Xashimov Ravshan Rayimjonovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Maqolada majburiyatlarning buzilishi va buning uchun fuqarolik-huquqiy javobgarlik, majburiyatlarni buzganlik uchun javobgarlik asoslari, fuqarolik-huquqiy javobgarlikning turlari, qarzdorning zararni to‘lash majburiyati, qarzdorni javobgarlikdan ozod qilish asoslari, majburiyatning qarzdor va kreditor tomonidan kechiktirilishi oqibatlari bilan bog‘liq masalalarga e’tibor qaratilgan.