ВИДЕОКОНФЕРЕНЦАЛОҚА РЕЖИМИДА ТЕРГОВ ҲАРКАТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ХОРИЖ ТАЖРИБАСИ ВА УЛАРНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУИЯТЛАРИ - Махмуджонов Жамшидбек Баходир ўғли; Асқаров Мирзохид Миржалол ўғли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Бугунги кунда барча соҳаларда рақамлаштирилган технологияларни жорий этиш масаласи долзарб аҳамият касб этувчи масалалрдан бири сифатида қаралмоқда. Шунингдек, ушбу мақолада ҳам жиноят процесси қонунчилигига мувофиқ тергов ҳаркатларини ташкил этишда видеоконференцалоқани йўлга қўйиш соҳасидаги хориж тажрибалари ўрганилиб уларни татбиқ этишга доир фикрлар илгари сурилади