OILA VA BOLA TARBIYASI - Qońıratbaeva Dilnaz Erpolat qızı (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xalqimizda oila qadriyatining ahamyati, demokratik davlat va fuqarolik jamiyat qurishda oilaning roli, oilalarda tarbiyalanayotgan yosh avlodni vatan rivoji uchun hissa qo'shadigan avlodlar sifatida tarbiyalash kabi masalalar keltirilgan.