O’QUVCHI - YOSHLARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA JALOLADDIN MANGUBERDINING JASORATI - Ashirov Rashidbek Azimboyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada mamlakatimizda yoshlarni vatanparvarlik, milliy an’ana va qadriyatlarimizga hurmat ruhida tarbiyalash, ma’naviy yetuk va jismonan sog’lom barkamol avlodni voyaga yetkazishda Jaloladdin Manguberdining jasorati, Vatan qahramonligi haqida yoritilgan.