MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYALANUVCHILARIDA IJTIMOIY MOSLASHUVCHANLIKNI RIVOJLANTIRISH DOLZARB PEDAGOGIK MUOMMO SIFATIDA - Akramova Dildora Ergashevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarida ijtimoiy moslashuvchanlikni xozirgi kundagi ahamiyati, dolzarbligi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarida ijtimoiy moslashuvchanlik pedagogikaning dolzarb muommolaridan biri hisoblanadi. Shuning uchun ham maqolada moslashuvchanlikning usullari, yo’llari va ijtimoiylashuvning tashkil etilishi haqida fikr mulohaza yuritiladi.