ORGANIZATION OF THE LESSON "METHODS OF SOLVING RATIONAL EQUATIONS" (IN THE CASE OF VOCATIONAL SCHOOLS) - Saydaliyeva Umidaxon Momirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ишда касб-ҳунар мактаблари ўқувчиларига “Ratsional tenglamalarni yechish usullari” дарс машғулотини ташкил этиш ва унинг ўзига хос жиҳатларига тўхталиб ўтилган