QISHLOQ JOYLARIDA TURIZM OQIMINI SHAKLLANISHINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Ruziyeva Maxbuba Tulkinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mintaalarda aholi daromadlarini oshirish, qishloq aholisini band qilishda qishloq turizmini tashkil etish imkoniyatlari statistik jadval ma’lumotlari asosida tahlil etilgan. Shuningdek qishloq joylarida turizmni tashkil etishning o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rib chiqilgan.