«GEOAXBOROT TIZIMINI AMALIYOTGA JORIY ETISH – O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI ICHKI ISHLAR ORGANLARIDAGI ISLOXATLARNING ASOSIY YO‘NALISHIDA» QO’LLASH - Xayitov Nasim To’lqin o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nomativ-huquqiy xujjatlar va ichki ishlar organlari tizimida amalga oshirilayotgan islohotlarni tahlil qilish asosida muallif, ilm-fan, zamonaviy axborot texnologiyalari va geoaxborot tizimlarining yutuqlarini amaliy faoliyatda joriy etishning asosiy yo‘nalishlarini, shuningdek, ularning natijalari haqida batafsil yoritilgan.