ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИДА ЖАМОАТ ТУЗИЛМАЛАРИ БИЛАН ҲАМКОРЛИГИ - Сувонова Сожида Жумахон қизи (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: ушбу мақолада, ҳуқуқбузарликлар профилактикасида амалга оширилган ишлар ҳамкорлик , органлар фаолиятини ташкил етиш жараёнлари , амалга оширилган ишлар ёритиб берилган.