MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI SHAROITLARIDA RIVOJLANTIRUVCHI MUHITNI TASHKIL ETISH - Nargiza Mo‘minova Sabitdjanovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rivojlantiruvchi muhitni ,rivojlanish markazlarini tashkil etish tamoyillari ,horij tajribasi va maktabgacha ta’lim tashkilotlari uchun “Ilk qadam” davlat o‘quv dasturida jarayonni metodik asoslari aks etgan.Maktabgacha ta’limni rivojlantirishda rivojlantiruvchi muhitning o‘rni.