O‘QUVCHILARDA HAMKORLIK TEXNOLOGIYASI ASOSIDA LOYIHACHILIK QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Yusupova Laziza Nodirjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim-tarbiya jarayonida o‘quvchilarda hamkorlik texnologiyasi asosida loyihachilik qobiliyatini shakllantirish masalalari tahlil qilingan. Hamda o‘quvchilarning mustaqil izlanish layoqatlarini rivojlantirishda hamkorlik texnologiyasining o‘rni va ahamiyati borasidagi fikrlar bayon qilingan.