БОШЛАНҒИЧ НАРХНИ ПАСАЙТИРИШ УЧУН ЎТКАЗИЛАДИГАН АУКЦИОН ОРҚАЛИ ТИЖОРАТ БАНКЛАРИДА ХАРИДЛАРНИ АМАЛГА ОШИРИШ МЕХАНИЗМИ - Замира Шералиева; Азизбек Турсунбоев; Наргиза Уринова (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: ушбу мақолада бошланғич нархни пасайтириш учун ўтказиладиган аукцион орқали тижорат банкларида харидларни амалга ошириш механизми ёритилган.[ОКОЗ: