TOVUSH CHASTOTALARINING INSON PSIXIKASIGA TA’SIRI - Shukurоva Ilminur Bahtiyоrjоn qizi; Yaqubov Adhamjon G’anijon O’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada tabiatda uchraydigan va sun’iy ravishda yaratiladigan xar xil turdagi inson ongng idrik eta oladigan hamda idrok eta olmaydigan ovoz to’lqinlarining inson psixikasiga qanday tasir qilishini, bunday tovushlar natijasida inson ruxiyatida qandash o’zgarishlar sodir bo’lishini tushuntirib o’tamiz