ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMLARINING SHAKLLANISHI TENDENCIYALARI - Óteniyazova Suliwxan Qoshqarbay qızı (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Maqolada oliy ta’lim tizimida oʻquv-tarbiya jarayonini kreativ yondashuv asosida boshqarishning innovatsion texnologiyalarini amaliyotda qoʻllash, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qoʻllash orqali raqobatbardosh mutaxassis-kadrlarlarni tayyorlash imkoniyatlarini kengaytirish masalalari yoritib berilgan.