KECHIKTIRIB BOʻLMAYDIGAN XOLATLARDA SHOSHILINCH YORDAM KOʻRSATISH - Murusmanova Gulruxsor Xamraboyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada bemorlar va korxona tashkilot muassalarida faoliyat yuritayotgan shaxslarga kechiktirib bo’lmaydigan xolatlarda shoshilinch tez tibbiy yordam ko’rsatish va ularni yaqin bolgan shifoxona va polikinigalarga o’z vaqtida eltish va shunga o’xshash tez tibbiy yordam haqida qisqacha ma’lumotlar berib o’tiladi.