AGROKLASTERLARNI RIVOJLANTIRISHDA DAVLAT TOMONIDAN QO‘LLAB-QUVVATLASH MEXANIZMINING AHAMIYATI - Salomov Bekzodjon Ilxomjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada agroklasterni tashkil etish zaruriyati, rivojlantirishning ijtimoiy va iqtisodiy ahamiyati, shart-sharoitlari va samaradorligini aniqlashga oid nazariy qarashlarni o‘rganish hamda ularning umumiy xususiyatlarini tizimlashtirish asosida davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash mexanizmining asosiy yo‘nalishlari bayon qilingan.