TURK XOQONLİGİNİNG HARBİY YURİSHLARİ - Esanov Hayitali Jumma oʻgli; Boboyev Faxriyor Baxtiyorovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada Turk xoqonligining tashkil topishi, harbiy san’ati, qo’shin tuzilishi, hukmdorlar tarixi manbalar asosida yoritib berilgan bo’lib hisoblanadi.