ARALASH IQTISODIYOT - Urinboyeva Yulduz Pirnazarovna; O’rinov Bunyodbek Dilshod o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu amaliy ishda aralash iqtisodiyot haqida ma’lumot va umga mos ravishda krasvord tuzilgan.