“IKKI ESHIK ORASI” ROMANIDA QO‘LLALANILGAN MILLIYLIGIMIZGA XOS MAQOL, HIKMATLI SOʻZ VA IBORALAR TAHLILI - Toʻyeva Parizod (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola Oʻtkir Hoshimovning “Ikki eshik orasi” romanida qoʻllanilgan milliyligimizga xos maqol, ibora, hikmatli soʻzlarning oʻrni va tahliliga bagʻishlangan.