ICHKI TURIZMNI RIVOJLANTIRISHNING DAVLAT TOMONIDAN QOʻLLAB-QUVVATLANISHI VA BOSHQARISHNING OʻZIGA XOS JIHATLARI - Matchanov Azizbek Umirbek oʻgʻli; Zaripov Toxirjon Yusufboy oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ichki turizm tushunchasi, uning turizm sohasidagi oʻrni oʻziga xos jihatlari ochib berilgan. Ichki turizmni rivojlanishiga taʼsir etuvchi omillar oʻrganilgan. Ichki turizmni rivojlantirish imkoniyatlari va istiqbollari tahlil qilingan. Ichki turizmni rivojlantirishning davlat tomonidan qoʻllab-quvvatlanishi istiqbollari belgilangan.