OILA MUSTAHKAMLIGINI SAQLASH HAMDA OILAVIY QADRIYATLARNI MUSTAHKAMLASH VA SOTSIOLOGIK TADQIQOTLAR NATIJALARI ASOSIDA OILAVIY BARQARORLIKNI TAMINLASH - Turdiqulov Kamronbek Muzaffar o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada oila mustahkamligini mustahkamlash, og‘ir ahvolga tushib qolgan xotin-qizlarga moddiy, psixologik, tibbiy yordam ko‘rsatish, oilaviy qadriyatlarni mustahkamlash, oilada ma’naviy muhit barqarorligini ta’minlash, Sotsiologik tadqiqot natijalari asosida xulosa qilish, Zo‘ravonlikka qarshi kurashda huquqiy mexanizmlar ta’siri.