MILLIY GVАRDIYA VА FАVQULODDА VАZIYATLАR VАZIRLIGINING FUQАRO MUHOFАZАSI SOHАSIDАGI VАKOLАTLАRINING HUQUQIY АSOSLАRI - Raimqulov Sherzod Zokir o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аnnotatsiya. Maqolada amaldagi qonun hujjatlariga muvofiq, Milliy gvardiya va Favqulodda vaziyatlar vazirligining fuqaro muhofazasi sohasidagi vakolatlari hamda hamkorlikda favqulodda vaziyatlarni oldini olish masalalari tahlil qilingan.