FUTBOL MUSOBAQALARI BILAN BOG‘LIQ OMMAVIY TADBIRLARNI O‘TKAZISHDA FUQAROLAR XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH FOALIYATINI TASHKILASHTIRISH TARTIBI” - Narziyev A’zam Yorkulovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimiz xududlarida ommaviy tadbirlarni o‘tkazish tartib-qoidalari va tadbirlarda jamoat tartibini saqlash, ommaviy tartibsizlikning oldini olish, fuqarolarning xavfsizligini ta’minlash bo‘yicha choralarining mazmun-mohiyati tadqiq qilingan. Shuningdek, ommaviy tartib, jamoat xavfsizligi haqida tushunchalar nazariy jihatdan o‘rganilgan. Xorijiy olimlarning sohaga oid fikrlari ham o‘rganilingan. Mualliflik tushunchalari berilgan.