NAVOIY ASARLARINING TILSHUNOSLIKDA O’RGANILISHI - Burxonova Madinabonu Sayidkamol qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada tilimiz Navoiy davridan buyon shakllanib, rivojlanib, yanada mukammalashib kelganligi haqida bahs yurutilgan. Shu nuqtayi nazardan hozirgi o’zbek tilimizni ham Alisher Navoiy asarlarisiz tasavvur etish mushkulligi, o’zbek tilimizning har bir sathini o’rganishda Navoiy asarlaridan foydalanishning ijobiy tomonlari tadbioq etilgan.