STUDY OF THE PROCESSES IN THE ORGANS OF THE URINARY SYSTEM - Komoljonova Muslima Ravshan qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ayirish organlaridagi jarayonlar, inson organizmida qanchalik muhim o‘rin egallashi va ularning qanday ishlashini bilmaslik natijasida rivojlanishi mumkin bo’lgan kasalliklar haqida so‘z boradi.