TERGOVGA QADAR TEKSHIRUV BOSQICHIDA ASHYOVIY VA YOZMA DALILLARNI OLISH, QAYD QILISH HAMDA QAYTARISH, SAQLASH VA EGALARIGA QAYTARISH TARTIBI - Xolmurotova Zilola Xusan qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada tergovga qadar tekshiruv, surishtiruv, dastlabki tergov va sud muhokamasi davomida ashyoviy dalillar, moddiy qimmatliklar va boshqa mol-mulkni olib qo‘yish (qabul qilish), hisobga olish, saqlash, berish, sotish, qaytarish, yo‘q qilib tashlash tartibi to‘g‘risidagi ayrim masalalar yuzasidan qarashlarimiz qayd etilgan .