BO’YMADARON O’SIMLIGINING BOTANIK TASNIFI VA FOYDALI XUSUSIYATLARI - Agzamova Dilfuza Akbarovna; Hamdamova Umida Umidbek qizi; Toshpulatova Noila Ergash qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Astradoshlar oilasiga mansub bo’yimadaron o’simligining tuzilishi, geografik tarqalishi shuningdek xalq tabobatiga qo’llanilishi haqida keng ma’lumotlar berilgan.