O‘ZBEK MILLIY MUSIQA RIVOJIDA BASTAKORLIK IJODI - Gulshanoy Mirzaolimova Mirzohidjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola o’zbek bastakorlik ijodiyotining shakllantirish jarayoni, tarixiy manbalar va namoyondalar, bastakorlik amaliyotining tarixiy shakllanishi va rivojlanishi, ilmiy o’rganilishi, yaratilgan manbalar, musiqa ijodiyotida samarali faoliyat olib borgan bastakorlarning hayoti, faoliyat va ijodi yoritilgan.