O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA HOKIMYATNING BO‘LINISH PRINSIPI TARIXI - Ikromov Otabek Ulug‘bek o‘g‘li; Abdullayev Bekzod Xusniddin o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Abstrakt: O‘zbekiston Respublikasida barcha davlat organlarining samarali hamda adolatli faoliyat olib borishi uchun, ularning faoliyati uzviy bog‘liqligiga shikast yetkazmagan holda, bir-biridan mustaqil faoliyat ollib borishi taminlangan.