XX ASRNING BIRINCHI YARMIDA ABDULLA QODIRIY “O’TKAN KUNLAR” ROMANI TALQINIDA - Amonova Shaxnoza Abdialimovna; Sirojova Nasiba Eshniyozovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Abdulla Qodiriy asarlarining naqadar serqirra va rangbarangligi, xususan, uning romanlarida tarixiy shaxslarning o’rni va ahamiyati haqida fikrlar bayon etiladi.