BUGUNGI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR DUNYOSIDA MOBIL ILOVALARNING AHAMIYATI - Utbasova Dilafruz Bahodirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz zamonaviy raqamli dunyoda mobil ilovalarning ahamiyatini o'rganamiz, ularning turli sohalarga ta'sirini, ularning biznes va foydalanuvchilarga taqdim etayotgan afzalliklarini va doimiy rivojlanib borayotgan mobil ilovada innovatsiyalar va o'sishda qanday rol o'ynashini muhokama qilamiz.