BOSHLANG’ICH SINFLARNI O’QITISHDA MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Egamqulova Mohinur To’lqin qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktab ta’limidagi boshlang’ich sinf o’quvchilariga sifatli ta’lim berish va o’qitishda multimedia vositalari va texnologiyalaridan foydalanish va uning ta’limdagi samarasi haqida ko’plab fikrlar yuritilgan. Oʻqituvchilar, videolar, taqdimotlar, interaktiv sovgʻalar va boshqa vositalar qidirish bilan oʻzlarini yoki yosh oʻquvchilarini mashq qilishlari kerak boʻlgan mamlakatlaricha oʻtilayotgan qaydlarga, masalarni stillari va koʻrsatuvlarini qamrab olishi, multimediali vositalar yordamida talabalarni o‘qitishning afzalliklari, mutimedianing texnik vositalari, axborot texnologiyalarining rivojlanishining ta’lim jarayoniga ta’siri va natijaviyligiga doir fikrlar yuritilgan.