SHARBATNI TINDIRISH VA FERMENTATSIYALASH UCHUN USKUNALAR - Sultonova O.I. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Vino maxsuloti olish uchun eng avvalo sharbat tayyorlanadi. Sharbat tayyorlashdagi jarayonlar bir qator asbob uskunalardan o‘tadi.