BO’LAJAK MUTAXASSISLARDA FORSAYT KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH BO’YICHA AMALGA OSHIRILGAN ILMIY TADQIQOTLAR TAHLILI - Raximova Dilrabo Oktyabrovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada Innovatsion pedagogik texnologiyalarni amaliyotga tadbiq etishda olimlarning ilmiy ishlari tahlili hamda forsayt texnologiyasidan uzoq muddatli kelajak strategiyasini yaratishda asosiy texnologiya sifatida foydalanishning zaruriy ahamiyatlari tahlili keltirilgan