BATIK USULIDAN FOYDALANIB, MILLIY LIBOSLARNI LOYIHALASH - N.D. Yunusxodjayeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Batik usullarini va turlarini o‘rganib, Milliy zamonaviy liboslarini yaratish.