MEHNATNI MUHOFAZA QILISHNING HUQUQIY VA TASHKILIY ASOSLARI - Ergashev Odiljon Yuldashevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mehnatni muhofaza qilishning huquqiy va tashkiliy asoslari bo’yicha kerakli ma’lumotlar keltirib o’tilgan.