OQOVA SUVLARNI TOZALASHNING MEXANIK USULLARI VA ULARNING ISTIQBOLLARI - Tojiyev Kamoljon G’ofurovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oqova suvlarning tozalash usullaridan biri bo‘lgan mexanik tozalash usulari hamda uning istiqbollari haqida bayon qilingan.