BAYES ALGORITMMI ASOSIDA KO’P KOMPETENSIYALARNI SINOVI UCHUN ADAPTİV MODEL - Mirzoeva M.A. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bakalavriat bosqichida o‘qitishning samarali usullari, genetikani fan sifatida o‘qitishning yangi mexanizmlarini joriy etish haqida ma’lumotlar berilgan. Oldinga siljishda asosiy e’tibor genetika kurslarini o‘qitishda ushbu yondashuvlarni kengroq qo‘llash imkoniyatlariga, genetika fan sifatidagi amaliyotga ko‘proq e’tibor qaratishga, talabalar faoliyatini baholashning yangi usullaridan foydalanishga qaratiladi.