OQOVА SUVLАRNI XАVFSIZ TOZАLАSH TEXNOLOGIYASINI ISHLАB CHIQISHNI ZАMONАVIY YECHIMLАRI - Tojiyev Kamoljon G’ofurovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mamlakatimizda va chet davlatlarda atrof-muxit ifloslanishini kamaytirish va oldini olish, suv resurslarini samarali boshqarish va ularni muxofaza qilish maqsadida tegishli qonunlar ishlab chikilmoqda, turli texnologik, sanitar texnik, tashkil qilish va boshqa chora tadbirlar amalga oshirilmoqda. Respublikamizda jamiyatning barqaror rivojlanishi, aholining yashash koʼrsatgichlari, hududning ekologik holati muxandislik kommunikatsiyalarining ishlash samarasi bilan bilan chambarchas bogʼliq.