QATTIQ MAISHIY CHIQINDILARNI QAYTA ISHLASH UCHUN INNOVATSION G’OYALAR - Yuldasheva Rayxona (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada qattiq maishiy chiqindilarni qayta ishlash uchun innovatsion g’oylar yoritilgan.