QO’NG’IROTLAR SULOLASI AYRIM VAKILLARI FAOLIYATI TARIXIGA CHIZGILAR - Xatambekov Laziz Farhod o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Xiva xonligining Qo‘ng‘irotlar sulolasi davridagi qisqacha siyosiy tarixi, ayrim hukmdorlarning davrida siyosiy, ijtimoiy-iqtisodiy va madaniy hayot bilan bog’liq voqealar bayon qilingan.