IJTMOIY ISHDA BOLA HUQUQLARINI VA QONUNIY MANFAATLARINI HIMOYA QILISH MEXANIZMLARI - Ravshanoy Toshmatova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, bola huquqlarini himoya qilish va ularning manfaatlarini yanada mustahkamlash shuningdek, bolalarga yanada ijtmoiy yordam ko‘rsatish va ularning manfaatlarini yanada oshirish haqida ko‘rsatmalar berilib o‘tilgan.