OTA-ONA QARMOG‘ISIZ QOLGAN BOLALARNI IJTMOIY HAYOTGA TAYYORLASHNING TEXNOLOGIK ASOSLARI - Ravshanoy Toshmatova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, ota - onaga muhtoj bolalar haqida va ularga ijtmoiy yordam ko‘rsatish shuningdek, ularni ijtmoiy hayotga tayyorlashning texnologik va ijtmoiy asoslari haqida keng ma’lumotlar va ko‘rsatmalar berilib o‘tilgan.