YURTIMIZDA MIGRATSIYA TA’SIRIDAGI BOLALARNI HIMOYA QILISHNING NORMATIV SHAKLI - Ravshanoy Toshmatova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, yurtimizda bolalarni himoya qilishning normativ jihatlari va migratsiya ta’siridagi bolalarni himoya qilishning ijtmoiy xususiyatlari va shakllari shuningdek, bolalarga ularni himoya qilishda olib boriladigan ijtmoiy va siyosiy qonunlar haqida keng asosda ma’lumotlar keltirilib o‘tilgan.