BOLALIKNI IJTMOIY HIMOYA QILISHNING ZAMONAVIY TIZIMI - Ravshanoy Toshmatova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, bolalarning ijtmoiy hayotdagi o‘rni va ularni ijtmoiy himoya qilishning zamonaviy usullari va tizimi haqida hamda shuningdek, ijtmoiy himoyaga muhtoj bolalarning mehnat darajasi va huquqlari haqida keng asosda ma’lumotlar yoritib berilib o‘tilgan. Bolalarning himoya qilishning zamonaviy shakli haqida maa’lumotlar berilib o‘tilgan.