XORIJIY TAJRIBALAR VA YUTUQLARNING TA`LIM TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHDAGI AHAMIYATI - Yusupova Sevara; Abdullayev Elmurod; Akbaraliyev Shoxruxbek Alisher o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola madaniyatlararo ta'lim tajribalarining ahamiyati va ta'lim sifati va samaradorligini oshirishda butun dunyo bo'ylab muvaffaqiyatli ta'lim amaliyotlarini qabul qilishni o'rganadi. Adabiyotlarni tahlil qilish, usullar, natijalar va munozaralar orqali ushbu maqola chet el tajribalari va yutuqlarini ta'lim doirasiga kiritish bilan bog'liq foyda va muammolar haqida tushuncha beradi va natijada ushbu integratsiyani optimallashtirish bo'yicha takliflar beradi.