MAMLAKAT SANOAT SIYOSATINI RIVOJLANTIRISHDAGI MUAMMOLAR - Farmonova Maftuna Norpulat qizi; Ziyodullayeva Nozima Bekzodovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz mamlakatlar kuchli sanoat siyosatini ishlab chiqish va amalga oshirish jarayonida duch keladigan ba'zi asosiy muammolar va to'siqlarni ko'rib chiqamiz. Ushbu qiyinchiliklarni tushunib, siyosatchilar ularni yengish va sanoat o'sishi va farovonligi uchun qulay muhitni yaratish uchun strategiyalarni ishlab chiqishlari mumkin.