MALAKAVIY O‘QUV AMALIYOT JARAYONIDA BO‘LAJAK TARBIYACHILARNI KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA OILA VA MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTI HAMKORLIGI - Bahoroy Ramozonova Sadriddinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annоtatsiya: Mazkur maqolada bo’lajak tarbiyachilarning malakaviy o‘quv amaliyot jarayonida kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishda oila va maktabgacha taʼlim tashkiloti hamkorligining ahamiyati haqida yoritilgan. Bo’lajak tarbiyachilarning o’z ustida izlanishi, o’z mutaxassisligi bo’yicha yetarli bilim ko’nikmalarni, kasbiy mahoratini oshirishi hamda ta’lim tarbiya jarayonida ota-onalar bilan hamkorlikning turli usullarini mоhiyati, hamkorlik metоd va turli usullari haqida bayon etilgan.