SOLIQ MA’MURCHILIGINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA RIVOJLANGAN XORIJIY MAMLAKATLARNING ILG‘OR TAJRIBASINI O‘RGANISH - Rustamova Feruza Karim qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annatotsiya: Ushbu ilmiy maqola ishi rivojlangan xorijiy davlatlarning soliq ma’muriyatchiligini samarali tashkil etish sohasidagi ilg‘or tajribalarini o‘rganish va uni O‘zbekiston sharoitida qo‘llash imkoniyatlariga bag‘ishlangan. Tadqiqotning asosiy maqsadi ilg‘or tajribalarning asosiy jihatlarini aniqlash va ulardan O‘zbekiston soliq ma’muriyatchiligida foydalanish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat.