HARBIY XIZMATCHILARNI JANGOVAR TAYYORGARLIK MASHG‘ULOTLARIDA PSIXOLOGIK CHINIQTIRISHDA ZAMONAVIY YONDASHUV - Axmedov Nurbaxt Kengesovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada harbiy xizmatchilarni amaliy mashg‘ulotlar davomida psixologik chiniqtirish masalasi tahlil qilingan. Jangovar mashqlarning harbiy xizmatchi irodasini takomillashuviga ta’siri haqida amaliy mashqlar taklif etilgan.